Vrijwilligers | Halve Marathon Rotterdam

Vrijwilligers

VRIJWILLIGER WORDEN?

Behalve je persoonsgegevens vragen wij naar welke vrijwilligerstaken jouw voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat je voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden. Daarnaast zijn er aan het vrijwilligerswerk voor de Halve Marathon Rotterdam een aantal regels verbonden.

AANMELDEN

Via het vrijwilligers formulier kan je je direct aanmelden.

AANMELDEN ALS VRIJWILLIGER » 

ZONDER JOU GEEN HALVE MARATHON ROTTERDAM

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een hardloop evenement, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken houden en die de organisatie een ochtend graag willen helpen. Na 12.00 is het evenement afgelopen en zitten jouw taken erop.

Welke taak jij ook krijgt, je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Er zijn veel verschillende functies tijdens de Halve Marathon Rotterdam, maar welke functie past nu het beste bij je? Lees hier meer over de taken.

WAAROM VRIJWILLIGER WORDEN?

• Je krijgt de kans om een ochtend mee te werken aan een uniek zomers evenement
• Je krijgt een uniek crew shirt 
• Je ontvangt een zomers presentje
• Gratis snackpakket en gratis koffie/thee op de dag van het evenement

Zien we jou ook als vrijwilliger bij de enige echte Summer Run van Nederland? 

VRAGEN?

Heb je na het bekijken van de vrijwilligerspagina nog vragen, vul dan onderstaand contactformulier in. We raden je aan het e-mailadres info@halfmarathonrotterdam.nl toe te voegen aan je adressenboek. Hiermee voorkom je dat een e-mail in je spamfolder terecht komt. Wij streven ernaar om jouw mail binnen 5 werkdagen te beantwoorden. Wij vragen je vriendelijk om ons antwoord af te wachten en jouw vraag niet nogmaals te stellen.

Mogelijk bestandtypes: jpg, jpeg, gif, png, txt, dox, xls, pdf