Hardlopen voor KWF | Halve Marathon Rotterdam

Hardlopen voor KWF
KWF Kankerbestrijding

Smeer jij je ook in als je gaat sporten? Lang niet iedereen denkt eraan. De uv-stralen van de zon zijn een grote veroorzaker van huidkanker. Daarom is het belangrijk om jezelf – ook tijdens sporten in de buitenlucht – goed te beschermen tegen verbranding.

Jaarlijks krijgen 70.000 mensen de diagnose huidkanker. In de meeste gevallen is huidkanker het gevolg van te veel blootstelling aan uv-straling of de zonnebank. Hoe vaker je verbrandt, hoe groter het risico op huidkanker. Daarom is het advies van KWF: bescherm jezelf en je kinderen. Smeer je goed in, ga tussen 12 en 15 uur uit de zon en draag beschermende kleding, ook tijdens het sporten. De Halve Marathon Rotterdam steunt KWF. De organisatie roept elke deelnemer op om bij te dragen aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Halve Marathon Rotterdam!

 

 

 

 

Jouw race maakt het verschil

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF al sinds 1949 het verschil. En jij kunt daaraan bijdragen.

Gratis startbewijs
Als je je via KWF inschrijft én minimaal 500 euro ophaalt aan sponsorgeld, krijg je een gratis startbewijs én het unieke Ren tegen kanker-shirt. Met jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina is fondsenwerven makkelijker dan je denkt!

SCHRIJF JE IN VIA KWF »

Alleen een actiepagina

Wil je niet minimaal 500 euro aan sponsorgeld ophalen?
Regel dan zelf je startbewijs via de Halve Marathon Rotterdam en maak een actiepagina bij KWF. Haal dan toch 500 euro of meer op? Dan krijg je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.


MAAK EEN ACTIEPAGINA AAN »

Onderzoek

Zet een extra stap en kom in actie voor baanbrekend kankeronderzoek. Ren tegen kanker en vóór het leven. De mooiste doorbraken bereiken we samen!

START JE ACTIE

DEEL JE ACTIE

VIER JE IMPACT