Inschrijven | Halve Marathon Rotterdam

Inschrijven

HALVE MARATHON ROTTERDAM

Zondag 31 juli 2022

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk.

De Halve Marathon Rotterdam is dit jaar dé Summer Run van Nederland. Beleef deze zomer het bijzondere parcours door onontdekt Rotterdam en finish op de iconische Coolsingel. Zien we jou aan de start van de eerste editie van de vernieuwde Halve Marathon Rotterdam?

In het kader van de World Police & Fire Games, die dit jaar in Rotterdam en omgeving gehouden worden, keert de Halve Marathon Rotterdam terug. Eenmalig in de zomer en zeer uniek: ook deelnemers van de World Police & Fire Games zullen tijdens de 21.1K Summer Run strijden om de prijzen. Deelnemers van de World Police & Fire Games kunnen zich inschrijven via de WPFG. 

#yoursummerrun

 

Ren tegen kanker

Als je je via KWF inschrijft voor de 5 km, de kwart of de halve marathon én 500 euro of meer aan sponsorgeld ophaalt, krijg je een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt. Jouw deelname draagt direct bij aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Met jouw eigen Ren tegen kanker actiepagina is fondsenwerven makkelijker dan je denkt!

 

INSCHRIJVEN & AFSTANDEN

Welke afstand ga jij lopen? Kies je afstand en schrijf in.

21.1K Summer Run Rotterdam

Loop jij de halve marathon tijdens de vernieuwde Halve Marathon Rotterdam? In het kader van de World Police & Fire Games keert deze afstand terug naar Rotterdam. Het bijzondere parcours loopt langs onontdekt Rotterdam. Dit is jouw Summer Run!

TARIEVEN

Tarief 1 t/m 17 april 2022 (EARLY BIRD) € 27,50
Tarief 2 18 april t/m 31 mei 2022 € 30,-
Tarief 3 1 juni t/m 30 juli € 32,50

 

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk. 

10.55K Summer Run Rotterdam

Herbeleef de 1/4 Marathon Rotterdam ook deze zomer tijdens de 10.55K Summer Run! Het parcours loopt onder andere langs de kubuswoningen en de Kralingse Plas. De laatste circa 550 meter is het genieten van de heroïsche finish op de magische Coolsingel.

TARIEVEN

Tarief 1 t/m 17 april 2022 (EARLY BIRD) € 22,50
Tarief 2 18 april t/m 31 mei 2022 € 25,-
Tarief 3 1 juni t/m 30 juli, € 27,50,

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk.

5K Summer Run

Is jouw hardloopdoel een 5 km? Schrijf je dan in voor de 5K Summer Run! De 5 km is de perfecte afstand voor iedereen om de Halve Marathon Rotterdam te beleven. Het parcours loopt door het hart van Rotterdam. De finish is op de iconische Coolsingel.

TARIEVEN

Tarief 1 t/m 17 april 2022 (EARLY BIRD) € 12,50
Tarief 2 18 april t/m 31 mei 2022 € 15,-
Tarief 3 1 juni t/m 30 juli € 17,50

Inschrijven is op dit moment niet mogelijk.

 

Ren tegen kanker

Als je je via KWF inschrijft én 500 euro of meer aan sponsorgeld ophaalt, krijg je een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt. Jouw deelname draagt direct bij aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Met jouw eigen Ren tegen kanker actiepagina is fondsenwerven makkelijker dan je denkt!

Wil je niet minimaal 500 euro aan sponsorgeld ophalen? Regel dan zelf je startbewijs via de Halve Marathon Rotterdam en maak een actiepagina bij KWF. Haal dan toch 500 euro of meer op? Dan krijg je het unieke Ren tegen kanker-shirt.

MEER INFORMATIE »


DEELNAMEPAKKET

Inbegrepen bij elke inschrijving

  • Startnummer met naam (indien ingeschreven voor 12 juli 2022)
  • Tijdsregistratie
  • Medaille
  • Verzorgingsposten
  • Finishcertificaat

Extra te bestellen

  • Tassenafgifte (uitverkocht)
  • Medaille graveren (€ 7,00 tijdens registratie en € 9,00 op de dag zelf)
  • Limited edition running shirt (€22,50, na 12 juli enkel nog te koop op de dag zelf voor €25,00)

EVENT INFORMATIE

Alle informatie over de parcoursen, het programma, startnummers, startwaves, kleedgelegenheid & tassenafgifte en meer vind je op deze pagina.

LIMITED EDITION RUNNING SHIRT

Speciaal voor de eerste editie van Halve Marathon Rotterdam is er een Limited Edition Running Shirt ontworpen. Het shirt kan besteld worden tot 17 juli.